Concept & Vormgeving

mvc 100 jaar jubileumboek

Periode: 
juli, 2019
Voor voetbalclub MVC’19 uit Maasbree heeft PanSign een prachtige jubileumboek mogen maken
voor hun 100 jarig bestaan! Het boek bestaat uit 144 pagina’s binnenwerk en is voorzien van een harde kaft.

Enkele pagina's uit de luxe brochure van het meubelmerk Decoforma

Periode: 
november, 2017
PanSign ontwikkelde voor het merk Decoforma een compleet nieuwe luxe brochure met fotografie uit de eigen fotostudio.
Ook werden er mooie illustraties op basis van deze fotografie gemaakt om de juiste sfeer te scheppen voor de potentiële kopers.

Beachvlaggen voor JTI

Periode: 
september, 2017

Voor Opleidingsinstituut JTI hebben wij beachvlaggen ontworpen en geleverd. Deze worden gebruikt op beurzen maar ook bij de cursuslocaties.

Promotiefolder Noord Limburg

Periode: 
maart, 2012

PanSign heeft voor de Stiching Promotie Noord Limburg (voorheen de VVV kantoren) een promotiefolder gemaakt voor wat er in de regio Noord-Limburg allemaal te doen is. Deze folder wordt op het terrein van de Floriade aan de bezoekers uitgedeeld die de stand van de SPNL bezoeken.

Uitnodiging 335 jaar gemeente Helden

Periode: 
december, 2009

Voor de gemeente Helden heeft PanSign Communicatie een campagne bedacht en ontwikkeld rondom het uitnodigen van alle inwoners van de gemeente voor een expositie ter gelegenheid van 335 jaar gemeente Helden.

Raadsbijeenkomst gemeentelijke herindeling

Periode: 
januari, 2009

De gemeentelijke herindeling van de gemeenten Horst a/d Maas, Meerlo-Wanssum, Sevenum en Venray is een historische gebeurtenis. Wat voor consequenties heeft dit voor de toekomst en wat moeten de hoofdthema’s zijn waarop nieuwe of heringedeelde gemeenten zich gaan richten?

Nominatie sportgemeente Helden

Periode: 
november, 2008

Ook dit jaar was de Gemeente Helden weer genomineerd als sportgemeente van Nederland. Om de jury hiervan te overtuigen heeft PanSign Communicatie in opdracht van de gemeente een specifieke brochure gemaakt, met veel foto’s van sportactiviteiten in en om de gemeente Helden.

PanSign geeft PlusPunt vorm

Periode: 
mei, 2008

PlusPunt, Centrum voor gezond en actief ouder worden is een samenwerkingsverband van Medisch Centrum Pantaleon, Stichting Vorkmeer, de senioren van Helden, Grashoek en Panningen, de gemeente Helden, de provincie Limburg, Universiteit Maastricht en UVIT Zorgverzekeraar.

Winnende campagne Gemeente Helden

Periode: 
september, 2007

Om kracht bij te zetten aan de belangrijkheid van de ontwikkelingsvisie werd de gehele actie buiten werktijd gratis h-a-h bezorgd door de raadsleden, burgemeester en wethouders, commissieleden en bijna alle ambtenaren! Hulde!!!

Pagina's

Abonneren op Concept & Vormgeving