PanSign Communicatie is op zoek naar een sales en marketing medewerker

Krijg jij energie van het voeren van gesprekken met potentiële klanten en wil jij meewerken aan grote projecten? En heb jij interesse in marketing in de breedste zin van het woord? Dan is deze functie wat voor jou! 

Wat ga jij doen als sales en marketing medewerker bij PanSign?
Er gebeurt een hoop binnen onze organisatie, zoals het exploiteren van lichtmastreclame, het opzetten van interessante campagnes voor onze klanten maar ook het op maat maken van diverse platformen zoals (web)applicaties. Allemaal interessante projecten waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. We horen ook graag jouw ideeën. Heb jij input voor een specifieke marketingactie? Dan gooien we dit in de groep. Voor het binnenhalen van klanten zijn frisse blikken hard nodig, dat weten wij als geen ander! 

Jouw doel is het binnenhalen en behouden van (nieuwe) klanten maar ook het beheren van een eigen portfolio. PanSign heeft namelijk twee grote projecten lopen die jij direct op je kunt nemen. Jij bent creatief in het bedenken van oplossingen en je weet door middel van advies een meerwaarde te creëren. Daarnaast vind jij het volgende leuk:

- Het definiëren en selecteren van de juiste prospects;
- Het opvolgen van interessante leads via de telefoon en/of via mailings;
- Het opstellen van offertes en het nabellen hiervan;
- Het beantwoorden van vragen van prospects via e-mail en telefoon;
- Het meedenken over de marketingstrategie en meehelpen tijdens marketingacties.

Voor welk bedrijf werk je?
PanSign Communicatie, gestart in 1987, is een zéér ervaren en creatief reclame- en communicatie adviesbureau. Van conceptidee tot en met de uitvoering onder één dak. Klanten kunnen bij ons terecht met al hun vragen en wensen op het gebied van online en offline reclame, fotografie, marketing, media en communicatie. Ook zijn wij zeer sterk in het drukwerk-inkoop proces. Door de unieke en jarenlange samenwerking met diverse collega's/partners zijn wij in staat om alle klanten, van klein tot groot, de juiste communicatieboodschappen mee te geven. 

In alle jaren dat PanSign actief is zijn we aan de slag gegaan voor MKB'ers en multinationals. Ook beursgenoteerde bedrijven behoren tot de klantenkring van PanSign. Van boardroom gesprekken tot bij de plaatselijke bakker aan de keukentafel. Iedere klant, groot of klein, wordt voorzien van de juiste adviezen en oplossingen die passen bij de grootte van het bedrijf. Geen poespas, maar to the point. Creatief, flexibel, kennis en kunde... Dat zijn de typische kenmerken die passen bij ons no-nonsense communicatie adviesbureau. 

Wat vragen wij? 
Als sales en marketing medewerker kan jij het volgende lijstje afvinken en heb jij: 
- HBO werk- en denkniveau;
- Een opleiding richting Commerciële Economie/ Marketing/ Communicatie of vergelijkbaar afgerond;
- Gevoel voor sales stroomt door je aderen;
- Een commerciële houding en je haalt energie uit het contact met (potentiële) klanten;
- Een leergierige houding;
- 24 - 40 uur (nader overeen te komen)

Hoe kun je solliciteren?
Wil jij graag werken als sales en marketing medewerker bij PanSign Communicatie? Stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar t.janssen@pansign.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!