Full-Service Cases

Aygan Zorg

Periode: 
maart, 2019
Voor Aygan Zorg uit Eindhoven hebben wij enkele banners ontworpen en geprint.
Voor de werving van personeel op een banenbeurs.

Standbouw project Rena Castings

Periode: 
oktober, 2018
PanSign Communicatie heeft voor Rena Castings te Maasbree een compleet standbouw project van A tot Z mogen verzorgen: van het design en de productie tot de fotografie en uitvoering/plaatsing. Zie hier het mooie eindresultaat op de Aluminium Messe 2018 te Düsseldorf. 

Mobers & Smolenaers van A tot Z

Periode: 
september, 2018
PanSign heeft diverse uitingen, zoals de nieuwe huisstijl, het logo, het drukwerk, de zuil en de lichtreclame, mogen realiseren voor Mobers & Smolenaers notarissen. Bezoek eens de vernieuwde website www.samenbeternotarissen.nl. Hier is ook de 'Samen Beter' marketingcampagne te zien.

Internal Branding campagne voor Meldon Plastics

Periode: 
maart, 2018
Voor Meldon Plastics te Bergen heeft PanSign de 'Internal Branding campagne' uitgewerkt.
De kernwoorden waren Meesterschap, Pioniersgeest, Empathie en Customer Intimacy.

Sannen Adviseurs

Periode: 
september, 2017

Voor Sannen Adviseurs hebben we een intensief traject doorlopen met zowel directie als personeel om Sannen Makelaardij en De Hypotheekshop Venlo een moderne en sterke nieuwe identiteit te geven.

Showroom inrichting IHI Group, IHI Ionbond en IHI Hauzer Techno Coating

Periode: 
april, 2017

In opdracht van IHI Ionbond Venlo heeft PanSign de showroom volledig opnieuw mogen inrichten. 3 grote presentatiewanden, 2 showroomkasten en 8 kleinere vitrine's inclusief bijbehorende informatiesheets.

Posters Winkelcentrum De Wieën Blerick

Periode: 
juni, 2015

Voor Winkelcentrum de Wieën Blerick ontwikkelt PanSign iedere maand nieuwe posters voor het dan geldende thema zoals Winter, Carnaval, Voorjaar, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Pinksteren, Kermis, Vaderdag, Zomer, Najaar, Sint em Kerst.

Nieuwjaarsreceptie Met GGZ (Mensana en RiaggZuid)

Periode: 
januari, 2014

PanSign heeft voor Mensana RIBW en RiaggZuid in recordtempo de nieuwjaarsreceptie 2014 georganiseerd in DOK6 te Panningen. In korte tijd werd een aanmeldsysteem opgezet voor het personeel en werden gastsprekers en muzikanten geregeld.

Viecuri en Mensana kiezen voor PanSign

Periode: 
november, 2012

Dat PanSign organisatorisch sterk is in het full service organiseren van bedrijfsevents was al bekend. Dit heeft inmiddels Mensana, RIBW Noord- en Midden-Limburg ook ontdekt.

Rabobank VermogensbeheerCampagne met Living Statue

Periode: 
november, 2012

PanSign heeft in opdracht van de Rabobank Peel en Maas een vermogensbeheercampagne ontwikkeld met als slogan: Uw spaargeld veilig. Dat is het idee. In onzekere tijden is de Rabobank een baken van rust en stabiliteit. Ook voor spaarders in Peel en Maas is dat een prettig gevoel.

Pagina's

Abonneren op Full-Service Cases