PixioDisplay

Innovatieve touchscreen display

De PixioDisplay is dé innovatie op het gebied van digitale displays. Een elegant en solide 43 inch touchscreen lcd-display dat net zo eenvoudig werkt als een grote tablet. Ideaal voor uw bedrijfsvideo’s, demo’s, commercials en promo’s. Compact en draagbaar, dus gemakkelijk mee te nemen. Een opvallende eyecatcher!Pixio Display

Volop interactiemogelijkheden

Mobiele digitale display nodig voor uw beurs, kantoor of winkel? De PixioDisplay biedt oneindig veel mogelijkheden. Varieer de inhoud zo vaak u wilt. Maak indruk met streaming video, live demo’s en bewegend beeld en breng uw boodschap beter dan ooit over.

Presentatiescherm voor uw vergaderruimte

De PixioDisplay is niet alleen geschikt voor beurzen, maar ook voor op kantoor. Als welkomstscherm of informatiescherm in uw hal of wachtruimte. Of als mobiel presentatiescherm in uw vergaderruimte. PixioDisplay is de interactieve touchscreen display met de kracht van een computer die werkt als een grote tablet. Apps downloaden en installeren, presentaties of andere bestanden streamen en hij is klaar voor gebruik. Makkelijker kan bijna niet.

Geen doorsnee flipovervellen of standaard powerpointpresentatie meer, maar uw vergaderagenda, presentatie en notities overzichtelijk op het presentatiescherm. Daarnaast biedt de PixioDisplay volop mogelijkheden voor interactie. Bijvoorbeeld online brainstormen, samen aan een document werken en zelfs virtueel vergaderen. Vergaderen was nog nooit zo effectief!

De betaalbare alles-in-één display

Op zoek naar een betaalbare en veelzijdige mobiele digitale display? Met de PixioDisplay bespaart u behoorlijk wat geld. Niet alleen is de touchscreen lcd-display zeer vriendelijk geprijsd, maar u hebt voortaan ook geen andere schermen meer nodig. De PixioDisplay is de ultieme alles-in-één display. Want door zijn compacte design, eenvoudige bediening en talloze mogelijkheden is hij op vele plekken en voor veel verschillende doeleinden te gebruiken, bijvoorbeeld als:Pixio Display