Testimonials

Yookr®

Martin Aarts over het ontstaan van de naam Yookr®

Waar komt de naam Yookr vandaan, is een vraag die we vaker krijgen. Samen met PanSign / De Merkbedenkers is de naam Yookr tot stand gekomen. Met als uitspraak joker in het Engels de uitstraling van vrolijkheid en iets positiefs, maar ook iets van speelsheid. Daarnaast wordt deze naam in alle westerse talen op bijna dezelfde manier uitgesproken en heeft een identieke betekenis. Volgens de van Dale is de joker een grappenmaker en betekent “de joker inzetten” dat de sterkste troef wordt uitgespeeld. Bij sportwedstrijden in Duitsland betekent een joker een invaller die zeer succesvol is om wedstrijden op het einde nog positief om te buigen naar winst. Marketingtechnisch zijn er vele mogelijkheden om de naam Yookr te gebruiken.

JL Verhuur

Nieuwe positionering JL Verhuur scoort ruim boven verwachting!

PanSign Communicatie heeft in de zomer van 2019 JL Verhuur (op)nieuw in de markt gezet. Naast de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl is het drukwerk en al het rijdend materiaal onder handen genomen. Als slotstuk is er een geheel nieuwe website gebouwd met alle mogelijkheden die JL Verhuur biedt. De website resultaten mogen best uitstekend worden genoemd: een groei van maar liefst 120% wat het bezoekersaantal betreft, een groei van 105% van nieuwe gebruikers betreft en maar liefst een groei van 149% van de paginaweergaves.

Leon Vervoort van JL Verhuur aan het woord:

Na de introductie van onze nieuwe positionering én de lancering van de nieuwe website heeft ons bedrijf een ‘boost’ gekregen. Onder andere is ons websitebezoek binnen 1 jaar enorm gestegen. Dit merken we niet alleen aan de webform-reacties, de telefoon, de mail maar ook aan onze verkoopbalie. De omzet gaat met sprongen vooruit. Ik kan oprecht zeggen dat de communicatie-adviezen alsmede de ontwikkelde producten en de gebouwde website erg goed scoren en alle verwachtingen méér dan verwacht waar maken. Wij danken PanSign Communicatie dan ook voor hun inzet en expertise.

Vistaprint

Dries Eefting, Operations Manager Vistaprint Venlo over PanSign:

PanSign is als onze huisleverancier, als het gaat om adequate en snelle oplossingen voor al onze interne en externe, in welke vorm dan ook, gebruikte reclame-uitingen, beletteringen, standbouw, het complete totaalpakket op het gebied van communicatie, de ideale partner waar we op ieder moment on demand mee kunnen samenwerken. Vistaprint is een snelgroeiende onderneming waar communicatie vragende aspecten binnen 10 minuten kunnen veranderen, maar tegelijkertijd ook deze veranderingen moeten worden gecommuniceerd in welke vorm dan ook. Daarop kan het team van PanSign zodanig reageren, dat wij er geen omkijken meer naar hebben. Onlangs is binnen 36 uur de logo wijziging in ons bedrijf en daar buiten visueel op ieder denkbaar front door hun gerealiseerd. Dat is het type world class manufacturing wat wij zoeken.