Meet2Match deelnamen

Mijlpaal van 30.000 opdrachten!

Bent u de volgende?

Meet2Match

PanSign is ook in 2019 weer dé communicatiepartner van Meet2Match. Deze bedrijvenbeurs, gecombineerd met een beroepenoriëntatiedag en een banenmarkt wordt dit jaar in de sporthallen te Panningen gehouden op 8 februari. Alle uitingen en alle promotiematerialen zijn door PanSign opgezet en/of begeleidt. U bent van harte welkom op de beurs vanaf 14.30 tot 20.00 uur. De gehele organisatie is in handen van Ondernemers (iKPM), Het Onderwijs (het Bouwens en St. Prisma) en de Overheid (gemeente Peel en Maas en Wij maken Werk van Werk).
 

Lichtmastreclame Aldi Meijel

Alweer een lichtmastreclame op een nieuwe locatie voor Aldi Meijel, deze lichtbak is te vinden op de Kerkstraat. Meer weten over lichtmastreclame? Zie pagina 'Verhuur Lichtmastreclame'.

Lichtbak Tara Panningen

Voor Tara Panningen hebben we een lichtbak geleverd in een zeer speciale vorm. Nu is de gevel na de eerder geleverde belettering compleet!

PanSign breidt uit

Wij mogen twee nieuwe medewerkers verwelkomen. Na het succesvol afronden van zijn stage bij PanSign en het behalen van zijn studie gaat Nick Peeters aan de slag als web developer en applicatie ontwikkelaar. Daniël Heldens is onlangs afgestudeerd aan de opleiding commercieel management en gaat van start als marketingmedewerker. Beiden van harte welkom en veel succes!

IHI Group, IHI Ionbond en IHI Hauzer Techno Coating

In opdracht van het Japanse bedrijf IHI groep - met bedrijven zoals Ionbond en Hauzer Coatings te Venlo - hebben we de mooie opdracht gekregen om de showroom geheel mee te ontwerpen en aan te kleden. Onder andere worden er diverse grote info-panelen gemaakt waaronder een hele grote wereldkaart met een overzicht waar alle fabrieken zijn gevestigd. Vooral de wereldwijde communicatie was leuk zeker gezien als je de tijdverschillen in acht neemt.

Het ontstaan van Yookr®

PanSign heeft met haar onderdeel De Merkbedenkers een hele mooi nieuwe naam in de markt gezet. Het ontstaan van deze start-up is te lezen op deze link:

Nieuwe huisstijl PanSign Communicatie

PanSign beschikt vanaf 2015 over een nieuwe huisstijl. Fris, kleurrijk en modern. Het logo is een gestyleerde paardenbloem die staat voor onze onze regio waardeze bloem veel voorkomt. Ook de kleuren van de Peel en de Maas komen hier in terug.
Laat dit nou ook toevallig onze gemeentenaam zijn. PanSign, al bijna 30 jaar geworteld in Peel en Maas.

 

Nieuwe groot formaat printer

PanSign beschikt sinds kort over een nieuwe grootformaat printer met een maximale printbreedte van maar liefst 160 cm. Wij kunnen hiermee printen op papier, vinyl (stickers), kunststof, zeildoek en stof. Ook kunnen wij de geprinte stickers nasnijden in bepaalde vormen. Vraag naar de mogelijkheden.

Pagina's