Websites & apps

Wilt u een nieuwe website van hoge kwaliteit die bovendien goed vindbaar is? Zoek niet verder!

Het is nog niet zo lang geleden, maar een wereld zonder internet kunnen we ons nauwelijks meer indenken. De voortschrijdende techniek biedt op dit gebied tal van mogelijkheden zoals het bouwen van Apps of complexe websites. Met onze jarenlange ervaring zorgt PanSign voor op maat gemaakte, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke oplossingen. Daarnaast bent u voor onderhoud, advies en ondersteuning op het gebied van de totale communicatie bij onze specialisten eveneens aan het juiste adres. Bel ons voor de mogelijkheden.

Samen met specialisten produceren we o.a. apps, websites, narrowcasting advertenties, E-marketing campagnes en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast adviseren we klanten op het gebied van usability, Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimization (SEO) en het optimaal inzetten van internet voor de bedrijfsvoering en Social Media.

De websites worden o.a. ontwikkeld met Drupal, WordPress en Magento. Ook verzorgen wij d.m.v. eigen servers voor de hosting inclusief alle domeinnaamregistraties en SSL certificaten.