Reclameborden & spandoeken

Reclameborden / naamborden / sponsorborden

Het klinkt eenvoudig, een reclamebord of naambord. Maar dat is het niet.

Veel bedrijven willen gewoon te veel vertellen op een reclamebord. Maar juist deze vorm van reclamemaken vraagt om leesbaarheid, rust en duidelijkheid.

De afstand speelt o.a. bij sportsponsoring vaak een grote rol. Bij een voetbalveld heb je het al snel over 70 meter afstand. Is de naam of het logo nog wel te lezen? Onze boodschap is dan ook heel erg duidelijk: hou het kort en krachtig. De naam/of logo met een plaatsnaam of website vermelding. Less is more. Of kies voor geschakelde borden zodat de boodschap goed voor het daglicht komt.

Onze DTP afdeling houdt met de opzet altijd rekening waar het bord voor bedoeld is. Ook speelt het gekozen materiaal mee. Kiezen we voor tegen de gevel vaak een dunnere aluminium sandwichpaneel, langs sportvelden kiezen we vaak voor een wat dikkere HPL plaat van 6, 8 of 10 mm dik. Als een bord langer moet hangen, dan kiezen we als het kan voor en traditionele belettering. Dit omdat deze een langere houdbaarheidsduur hebben dan geprinte full colour vinylstickers. Deze verkleuren vaak na een aantal jaren. Voor meer informatie bel voor meer informatie zodat u het juiste advies krijgt.