Nieuwe website Ondernemers Zuid

Ondernemers Zuid is een ondernemersvereniging uit Panningen, bestaat uit meer dan 60 leden en is gelegen in het gebied: Kerkstraat-Schoolstraat-Industrieterrein-Steenstraat-J.F. Kennedylaan-Ringoven. PanSign Communicatie heeft voor de ondernemersvereniging een compleet nieuwe website ontwikkeld. Voor deze website zijn enkele nieuwe CodeBlue© modules ontwikkeld en zijn enkele bestaande modules doorontwikkeld.De nieuwe / verbeterde modules waar Ondernemers Zuid gebruik van maakt zijn:

 • De relatie module
  Om alle leden van de ondernemersvereniging op de website te presenteren.
 • De gebruikers module
  Om gebruikers te koppelen aan relaties en zo te presenteren op de website. Tevens zijn er rechten toegekend aan verschillende gebruikersgroepen, hierdoor is het mogelijk gemaakt bepaalde informatie alleen voor leden beschikbaar te maken via een intranet.
 • De RSS module
  Om eenvoudig externe RSS feeds op te kunnen nemen, waardoor er altijd actueel nieuws op de website te vinden is.
 • De nieuwsbrief module
  Om nieuwsbrieven te versturen naar leden. De nieuwsbrief biedt veel mogelijkheden zoals het maken van verschillende ontvangersgroepen, uitgbreide statistieken, nieuwsbrief archief, artikelen van de website opnemen in de nieuwsbrief, stramienkeuze, eenvoudig maken van HTML versie en tekst versie, nieuwsbrief preview, testverzendingen versturen.

 

Bekijk de website op www.ondernemerszuid.nl.